All4Pack Paris

Toonaangevende vakbeurs voor de verpakkings- en logistiekbranche. Verpakkingen – verwerking – drukwerk – logistiekALL4PACK Emballage Paris biedt een uitgebreid aanbod dat perfect aansluit bij de integratiestrategie van de markt en de innovatieve kracht van het Verpakkingsecosysteem benadrukt: verpakking, verwerking, bedrukking en logistiek.
Grondstoffen, proces, verpakkingen en verpakkingsmachines, markeringscodes, verpakkingen en containers, het bedrukken van verpakkingen en etiketten, verpakkingsmachines voor secundair en tertiair gebruik en verzendingsmachines. En ook in de Intralogistieke sector: continuous handling, geautomatiseerde systemen, logistieke diensten en informatiesystemen, opslag- en magazijnuitrusting, hefwagens, wagens…. ALL4PACK werpt een blik vooruit en helpt u de structurele veranderingen in de sector te anticiperen en hierop in te spelen.

lees volledig bericht