Paris Region Tradeshows – Parijs beurshoofdstad van de wereld

In de regio Parijs – Ile de France vinden jaarlijks meer dan 400 beurzen plaats, die gezamenlijk 100.000 exposanten en 10 miljoen bezoekers trekken. Hiermee is de Parijs de belangrijkste beursstad ter wereld.

Parijs heeft deze positie bereikt dank zij een eeuwenlange traditie op het gebied van beurzen – in de vroege middeleeuwen ontstonden hier de eerste jaarmarkten -, een sterke economische regio – de tweede economische regio ter wereld volgens Fortune -, een aanbod van expostiehallen van ruim 600.000 m² – het grootste ter wereld – en een uitmuntende logistiek zowel op het gebied van transport (luchthavens, TGV’s, metro/snelmetronetwerk, snelwegen,.. als verblijf (met 2.500 hotels het grootste aanbod ter wereld).

Daarnaast biedt Parijs als hoofdstad van cultuur en gastronomie de beursreiziger talloze mogelijkheden om het nuttige met het aangename te verenigen: restaurants, tentoonstellingen, musea, sightseeing, shopping… (zie ook onze pagina ‘Parijs tips‘)

Op de website www.parisregion-tradeshows.com leest u er meer over. Op deze website, die in 8 talen opgesteld is waaronder het in het Nederlands, vindt u tevens een uitgebreide zoekmachine waarmee u de beurzen uit uw branche makkelijk kunt vinden.

Voor vragen of toelichting kunt u contact met ons opnemen. Tevens is logo- en fotomateriaal beschikbaar. U kunt terecht bij Coen Rosdorff of Martha Elsdijk.

Neem contact met ons op
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Iedere twee maanden publiceren wij een nieuwsbrief met de laatste informatie rondom vakbeurzen in Frankrijk en aanverwante zaken.