BOEKEN

REIS SNEL NAAR PARIJS MET DE THALYS

Met de Thalys reist u snel en comfortabel naar uw beurs: vanaf Amsterdam in 3.18 uur, vanaf Rotterdam in 2.36 uur! Indien u Comfort 1 boekt, kunt u gebruik maken van de volgende gratis diensten: maaltijden en drankjes, diverse kranten, wifi internet aansluiting, stopcontact voor uw laptop en mogelijkheid tot het reserveren van een taxi in Parijs. Ook kunt u alvast uw metrokaartjes voor Parijs in de trein aanschaffen.
U boekt uw kaartjes snel en gemakkelijk online op NSInternational.nl

ANKO ZAKENREIZEN, SPECIALIST IN BEURSREIZEN

Anko Zakenreizen, onze reispartner met een wereld aan keus, staat voor optimale service, heeft kennis van alle (beurs)locaties en verzorgt uw individuele- en groepsreizen, vluchten en arrangementen: www.beursreizen.nl

HOE KOMT U VAN PARIS GARE DU NORD NAAR DE BEURS?

Let op: er zijn meerdere expositiecentra in Parijs, checkt u eerst op welk complex uw beurs plaatsvindt alvorens de route te kiezen!

EXPOSITIECOMPLEX PARIS NORD VILLEPINTE

Neem op station Gare du Nord de snelmetro RER, lijn B, richting Charles de Gaulle. Stap uit op de halte Parc des Expositions.

EXPOSITIECOMPLEX PARIS EXPO/PORTE DE VERSAILLES

Neem op station Gare du Nord metrolijn 4, richting Porte d’Orléans. Stap op station Montparnasse Bienvenue over op metrolijn 12, richting Mairie d’Issy. Stap uit op de halte Porte de Versailles.

Aan boord van Thalys kunt u alvast uw metrokaartje kopen, om te voorkomen dat u in Parijs in de rij moet staan.

Wij wensen u een goede reis!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Iedere twee maanden publiceren wij een nieuwsbrief met de laatste informatie rondom vakbeurzen in Frankrijk en aanverwante zaken.