SILMO PARIS, 50 jaar betrokkenheid

SILMO Paris, 50 jaar betrokkenheid

Dit jaar viert de SILMO PARIS haar 50ste verjaardag en richt de beurs zich meer dan ooit tevoren op de toekomst. Ieder jaar komen professionals naar Parijs voor in- en verkoop, maar ook voor uitwisseling en het delen van kennis tijdens dit unieke vakevenement. Als invloedrijke, vernieuwende vakbeurs en pionier is de SILMO PARIS tegelijkertijd een proactieve vakbeurs die zich inzet voor en met alle marktspelers van de Franse en internationale optiekbranche. Voor het feestelijke jubileumjaar 2017 staan positieve veranderingen op het programma, en dankzij de inzet van de organisatoren begint hiermee een (r)evolutie voor de aankomende 50 jaren.  Rendez-vous in Parijs van 6 t/m 9 oktober 2017! Lees hier het complete persbericht.  Voor meer beursinformatie: silmoparis.com