Sitevi start een promotiecampagne met Promosalons

De aankomende beurseditie van de SITEVI, internationale vakbeurs voor equipment en know-how van wijn- en olijfolieproductie, fruit- en groenteteelt, vindt plaats van 28 t/m 30 november 2017 in Montpellier (Zuid-Frankrijk). 40 jaar na haar start heeft de SITEVI zich ontwikkeld tot de grootste internationale vakbeurs gericht op drie verschillende sectoren. De vooruitzichten voor het jaar 2017 zijn uiterst positief, want een tijdelijke extra beurshal is al voorzien om ruim 100 nieuwe, reeds ingeschreven exposanten te kunnen verwelkomen. Ook voor Nederlandse professionals werkzaam in de groente- en fruitsector is deze vakbeurs interessant. Voor de eerste maal start de SITEVI een promotiecampagne voor de Nederlandse markt, uitgevoerd door Promosalons Nederland, voor het aantrekken van meer Nederlandse professionals. Lees hier het complete bericht. Voor meer beursinformatie: www.sitevi.com