EUROPAIN 2018: deelname Peter Bienefelt aan de Bakery Masters

Van 3 t/m 6 februari 2018 belicht de Europain weer alle actualiteiten en noviteiten van de brood- en banketbakkersbranche. Voor de aankomende beurseditie in Parijs staan vele veranderingen op het programma van de Europain, die daarmee de ondernemers uit de branche tegemoetkomt. Ongeacht de grootte en de productiecapaciteit van de ondernemingen, alle professionals kunnen op de vakbeurs terecht voor een compleet en passend aanbod van oplossingen gepresenteerd in een nieuwe sectorindeling: productie – verkoop – management. Daarnaast worden op de Europain nieuwe evenementen georganiseerd en vinden gerenommeerde nationale en internationale wedstrijden plaats, zoals de Bakery Masters. Uit Nederland heeft Peter Bienefelt zich voor deze finale in februari geplaatst! Lees hier het complete persbericht. Voor meer beursinformatie: www.europain.com