Goede vooruitzichten Carrefour International du Bois 2018

De voorbereidingen van de aankomende beurseditie van de Carrefour International du Bois zijn in volle gang. Van 30 mei t/m 1 juni 2018 vormt de grootste Europese houtvakbeurs een internationale etalage waar alle marktspelers van de houtsector gedurende drie dagen van uitwisseling, zakelijke ontmoetingen en informatie bijeenkomen in Nantes (Frankrijk). De grote belangstelling van de exposanten onderstrepen de uiterst positieve vooruitzichten van deze aankomende beurseditie waar gedurende drie dagen het aanbod van  550 exposanten wordt gepresenteerd aan ruim 10.000 vakbezoekers afkomstig uit 80 landen.  Ook vanuit Nederland, mag de beurs zich de laatste jaren verheugen op een explosieve stijging van het aantal bezoekers. Lees hier het complete bericht. Voor meer informatie timbershow.com