SILMO PARIS 2018, zoveel meer dan alleen een beurs

De aankomende editie van de internationale optiekbeurs SILMO PARIS vindt plaats van 28 september t/m 1 oktober 2018 in Parijs. De SILMO is meer dan alleen een vakbeurs: naast een compleet aanbod van exposanten, organiseert de SILMO PARIS gedurende het hele jaar een ecosysteem met diensten voor alle optiekprofessionals. Dit systeem is van grote toegevoegde waarde, omdat deze inspeelt op de behoeften van professionals werkzaam in de optiekbranche. De inschrijvingen voor de SILMO Paris 2018 zijn in volle gang. De jaarlijks groeiende Nederlandse vertegenwoordiging op de SILMO Paris laat ook dit jaar van zich spreken en de record oppervlakte van vorig jaar is inmiddels reeds overtroffen. Lees hier het complete persbericht. Voor meer beursinformatie: www.silmoparis.com