MONDIAL DU BÂTIMENT 2019 FOCUS OP DE TOEKOMST & ONTWIKKELINGEN

MONDIAL DU BÂTIMENT 2019
focus op de toekomst & ontwikkelingen

De Mondial du Bâtiment, het grootste internationale vakevenement voor de architectuur-, bouw- en constructiesector, brengt van 4 t/m 8 november de vakbeurzen INTERCLIMA, IDÉOBAIN en BATIMAT bijeen in het expositiecomplex Paris-Nord Villepinte. De Mondial du Bâtiment is hét trefpunt voor alle spelers in deze branche en wil een 360° overzicht geven van de ontwikkelingen in de sector en deze gezamelijk het hoofd bieden.

Een unieke omgeving om innovaties te ontdekken

Op nog geen 5 maanden te gaan voor de opening, registreert de Mondial du Bâtiment een zeer positieve dynamiek met, voor elk van de vakbeurzen, een sterke aanwezigheid van diverse deelnemers en marktleiders uit de branche.

De Mondial presenteert daarmee opnieuw ’s werelds belangrijkste totaalaanbod aan oplossingen en innovaties voor de bouw en renovatie van alle typen gebouwen. Deze unieke plek biedt bezoekers de mogelijkheid om het aanbod van de exposanten optimaal te ontdekken.

Lees verder