Legendarische concertpodia in Parijs

De levendige muziekscene van Parijs zorgt ervoor dat er elke avond concerten, optredens en shows plaatsvinden op verschillende locaties in de stad.Van grote multifunctionele arena’s en de prachtige kerken en kathedralen van de stad tot intieme concertzalen en clubs, uw ticket laat u het “echte” Parijs ervaren – plaatsen waar Parijzenaren naartoe gaan voor cultuur en vermaak.Afhankelijk van de locatie kunt u alles zien, van klassieke concerten tot rockfestivals, van Amerikaanse en Britse musicals tot lokale jazzmuzikanten, van gezinsvriendelijke kinderfavorieten tot rap en nog veel meer.De Paris Concert Venue Guide bevat de 35 topconcertpodia van de stad en hun specialiteiten, adres, dichtstbijzijnde metrostation, links naar schema’s/tickets, en zelfs aanbevolen hotels als u in de buurt wilt blijven.

www.parisdiscoveryguide.com