Europese PETnology-conferentie tijdens All4Pack Paris 2018

Met de 21e PETnology conferentie, die op 26 en 27 november 2018 plaatsvindt in Parijs in het kader van de All4Pack Paris, ’the marketplace for success for packaging, processing, printing and logistics’, slaat PETnology een nieuwe weg in. De All4Pack Paris en PETnology Europe vullen elkaar uitstekend aan en de doelstellingen van de All4Pack Paris spelen eveneens een belangrijke rol in de PET procesketen: verpakking, printing, processing en logistieke oplossingen. Tijdens de aanstaande All4Pack Paris, van 26 t/m 29 november a.s., worden 1.500 exposanten, waarvan 50% internationaal en 87.000 vakbezoekers uit 100 landen verwacht. Uit Nederland staan op momenteel de volgende exposanten ingeschreven: AmbaFlex Specialty Conveyors, Apollo VTS, BluePrint Automation, Carré Karton, Codian Robotics, CSI Industries, Delba Special Carbide Products, Jonge Poerink Conveyors, Legro, Newlong Holland, NVC, PET Power, PMB UVA, Premier Tech Chronos, Qimarox, Xeikon International. Lees hier het complete bericht. Voor meer beursinformatie: all4pack.com