40 Jaar millieu innovaties op de Pollutec

Dit jaar viert de Pollutec haar 40ste verjaardag! Sinds de jaren ’70 is een indrukwekkend parcours vol ontwikkelingen afgelegd door de vakbeurs gewijd aan equipment voor de behandeling van vervuiling. De Pollutec, die dit jaar plaatsvindt van 27 t/m 30 november 2018 in Lyon Eurexpo, vormt nu een complete showcase voor de milieusector. Als uniek trefpunt voor eco-innovaties en groene technologieën, brengt de vakbeurs alle betrokken sectoren en marktspelers bijeen en dient als broedplaats voor opkomende sectoren zoals rioleringen op locatie, biogassen, trenchless solutions en ecologische engineering. Ook hebben 17 Nederlandse exposanten zich reeds aangemeld voor de aankomende editie. Lees hier het complete bericht. Voor meer beursinformatie: pollutec.com